Inici » Destacat, General, Novetat, Poesia

Fernando Pinto do Amaral i José Luís Peixoto a la Setmana de la Poesia

5 maig 2016 Sense Comentaris

Ahir va començar una nova edició de la Setmana de la Poesia de Barcelona. Aquest cop, el cor de la Setmana bategarà al Verger del Museu Frederic Marès, que durant tota la setmana acollirà nombrosos recitals i també una fira del llibre poètic.

A més de conèixer noves veus i retrobar-se amb les més consagrades, al llarg de la Setmana hi haurà ocasió de recordar l’obra viva de poetes que ens han deixat: Anna Dodas, Carles Hac Mor i Jaime Gil de Biedma seran homenatjats, i al llarg de la Setmana també serà present l’obra de Ramon Llull en el setè centenari de la seva mort.

El Festival Internacional de Poesia de Barcelona clourà un cop més la Setmana. Enguany la 32a edició del Festival reivindica la figura del poeta desplaçat, i per això ha convidat poetes que han estat obligats a exiliar-se, com ara l’iranià Mohsen Emadi o l’armènia Violet Grigoryan.

La Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda participa en la Setmana organitzant una trobada amb els poetes portuguesos José Luis Peixoto (també novel·lista) i Fernando Pinto do Amaral, comissari del Pla Nacional de Lectura de Portugal. Tots dos conversaran al voltant de la seva producció poètica i literària amb Jordi Cerdà, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte es tancarà amb una lectura de poemes de tots dos autors.

Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

Data: dimarts 10 de maig, 19h

Accés lliure i gratuït.

Col·laboren:

  • Consolat de Portugal a Barcelona
  • Institut Camoes de Barcelona

Com altres anys, la Biblioteca també ha elaborat la guia de lectura de la Setmana de la Poesia de Barcelona.

….

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.