Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

3 maig 2016 Sense Comentaris

Us presentem les darreres novetats que hem rebut al fons especialitzat en poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, i que ja podeu trobar exposades a la secció. Aquest mes hem rebut poemaris d’alguns dels autors que participaran a Barcelona Poesia 2016, com ara Mohsen Emadi, Enric Casasses, José Luis Peixoto, i Fernando Pinto do Amaral. A l’antologia Six armenian poets hi trobareu poemes de Violet Grigoryan, una de les poetes exiliades que participaran al XXXII Festival de Poesia de Barcelona, el proper dimarts 10 de maig.

Destaquem especialment el darrer número de la revista Caravansari, el sisè, que va ser presentat a la Biblioteca la setmana passada. També hi trobareu La mujer de pie, de Chantal Maillard, poemaris de Marc Rovira, Goya Gutiérrez , Anna Bou o Maria Auxiliadora Álvarez, i un estudi de Carlota Casas sobre Jaime Gil de Biedma i Gabriel Ferrater.

 …

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.