Inici » Destacat, Novetat, Poesia

Aquest dijous, “Caravansari” a la Biblioteca Mercè Rodoreda

26 abril 2016 Sense Comentaris

Aquest dijous tindrà lloc la presentació del darrer número de la revista de poesia Caravansari: poesia contemporánea en lenguas peninsulares.

Ens el presentaran el director de la revista, Mateo Rello, i el també poeta Miquel-Lluís Muntané.  Els acompanyaran els poetes José Agudo i Xènia Dyakonova, que ens recitaran els seus poemes.

El primer número de  Caravansari es va publicar el 2006, i s’obria amb un editorial que apostava per “la honda y profunda palabra, tan caduca y limitada, tan vigente, por otro lado, como lo pueda ser cualquier expresión humana”. Hi han publicat noms com Eduardo Moga, Antonio Gamoneda, Ferran Aisa, Eduard  Sanahuja, J. A. Arcediano, Rodolfo Häsler, i molts altres.

El número 6 inclou un dossier de poesia infantil, articles sobre Helberto Helder, Jesús Lizano, i un panorama de poesia en euskera. Hi trobareu també poemes -entre altres- de Nuno Júdice, José Luís Peixoto, Míriam Reyes, Bernardo Atxaga, Jordi Valls… i entrevistes a Francisca Aguirre i Conceiçao Lima.

Esperem que trobeu interessant la proposta i us animeu a passar per la biblioteca dijous, a les 19h.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.