Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a…. Juan Marsé

9 maig 2016 Sense Comentaris

La següent sessió del club de lectura de novel·la barcelonina està consagrada a l’escriptor més emblemàtic que ha escrit sobre el barri del Carmel i que dona nom a la nostra biblioteca: Juan Marsé. El llibre escollit per la tertul·lia és tot un clàssic de la novel·la barcelonina: Últimas tardes con Teresa, novel·la que conta la relació entre Manolo Reyes, conegut com el Pijoaparte, un petit delinqüent amb aspiracions d’ascendir socialment i Teresa Serrat, noia rebel de família burgesa i ideologia progresista. Per saber-ne més de la novel·la, podeu consultar la fitxa-guia elaborada des de biblioteques de Barcelona.

La sessió tindrà lloc el proper dimarts 10 de maig a les 19 hores a la Sala d’Actes de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura!!

MARSE-8

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.