Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… No va més

13 maig 2016 2 Comentaris

No va més és la segona novel•la de Cesc Llaverias després de Dies de porno i kleenex. Seguint amb la tònica de la primera novel•la, a No va més s’expliquen les històries d’un grup de joves que s’ han d’ adaptar al panorama laboral i afronten el sexe de forma diferent. Així el Iuri segueix treballant de croupier mentre trama un pla per lliurar-se dels seus companys de pis, Manel i Claudiu i avança en la seva relació amb l’Olga, una companya de feina; després de quedar-se sense parella, Xum opta per sexe de pagament i busca feina en Congelats L’Iglú;i finalment, Alex segueix en la seva feina de tarotista mentre que comença a freqüentar llocs d’ambient liberal amb la seva amiga Vane per fugir del sexe rutinariNo va més.
La novel•la es desenvolupa principalment als Districtes de Sant Martí i Eixample, tot i que hi ha mencions a llocs d’altres districtes com Ciutat Vella, Gràcia, Sant Andreu.
Finalment, us presentem un fragment de la novel•la.
Els voltants de l’estació del Nord són desoladors, rodamóns intentant dormir entre gossos, dins o fora del parc, a les voreres, immigrants enganxats al carro del súper encara furgant als contenidors amb desgana, alguns taxistes del torn de nit xerrant a la parada, alguna puta o algun travelo tornant dels voltants de la Ciutadella. Trobem un bar de xinesos que prometen bocates i tapes i “especialidad callos”, on dubtem entre el cafè i la cervesa.. Finalment ens decidim per cervesa d’ampolla.

2 Comments »

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.