Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a…. Manuel de Pedrolo

11 abril 2016 Sense Comentaris

En la propera sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina llegirem a un dels clàssics més prolífics i reconeguts de la literatura en llengua catalana: Manuel de Pedrolo (L’Aranyó 1918-Barcelona 1990), que va conrear tots els generes literaris: poesia, teatre, narrativa i contes.

El llibre escollit és Cendra per Martina, obra que va tenir problemes amb la censura. El llibre és la història de les relacions entre tres personatge: Adrià, Júlia i Martina i l’autor ens permet conèixer el punt de vista dels 3 protagonistes. Per saber més sobre el llibre, us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

Us recordem que la sessió tindrà lloc el proper dimarts 12 d’abril a les 19 hores a la Sala d’Actes de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, conduida per Mario Catelli.

Com sempre, us dessitgem una feliç lectura!!

Pedrolo

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.