Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Sempre queda un dubte de Núria Mínguez

2 maig 2016 Sense Comentaris

P_349Sempre queda un dubte / Núria Mínguez .- Lleida: Pagès, 2003

Núria Mínguez (Barcelona 1936) és filla de Joan Mínguez (Valdo, província de San Luis, Argentina, 1900 — Barcelona, 1960) escriptor català. Ella va estudiar farmàcia i va exercir de farmacèutica i també ha escrit novel•les del gènere detectivesc i psicològic en català com són entre altres: Les forces del mal (1970) premi immortal Ciutat de Girona (1969), Barcelona-Palace Hotel (1988),El món és una mentida (1972), Una casa a les Tres Torres (1974) i Benvingut,Mister Holmes(2002)

Sempre queda un dubte és una novel•la d’intriga, en què Paulina Graells, detectiu aficionada, resoldrà els misteris que van sorgint entre un grup de vuit amics que comparteixen unes vacances de Setmana Santa. La Magda, que està acabant el doctorat de farmàcia, convenç al seu home el Víctor, que està fent el MIR a l’hospital de la facultat de medicina de Barcelona, de marxar amb uns amics a passar junts les mini vacances de Pasqua i decideix convidar-los a la finca que té la seva família al Solsonès. També hi aniran  la seva mare, l’Ariadna, amb el seu marit, l’Albert, i l’amiga de la mare: la Paulina Graells que podrà lluir les seves dots excepcionals d’investigadora aficionada. Però ningú sap que pot passar quan un grup de persones, que no tenen res en comú, s’ajunten quatre dies i el que tampoc ells preveuen és que quan tornin, a tots sempre els hi quedarà un dubte.

Un tast “Va enfilar l’avinguda de Sarrià buscant aquell bar i a la vegada un lloc per aparcar. De sobte, quan girava per ficar-se en un aparcament, va tenir un fort ensurt. La va veure, era ella sense cap mena de dubte. Portava aquells pantalons blau marí i la jaqueta de vellut blau el que la feia més encisadora que mai.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.