Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Itineraris literaris, Novetat

De Marsè a Mercè, del Carmel al Guinardó

24 març 2016 Sense Comentaris

Un any més us convidem a participar en aquesta proposta que pretén vincular la literatura i el paisatge a través d’una ruta literària i artística. Aquesta ruta ofereix la possibilitat de “llegir” el territori sota el guiatge dels universos literaris de Juan Marsé i de Mercè Rodoreda. Una descoberta particular d’una part del patrimoni físic, cultural i simbòlic dels nostres barris.

De Marsé a Mercè és una ruta literàrio-artística entre les Biblioteques Juan Marsé i Mercè Rodoreda. En la caminada, que preveu parades i lectures dramatitzades de diversos fragments d’obres de Mercè Rodoreda i de Juan Marsé, es podrà gaudir de racons dels nostres barris i de fragments de la literatura de Marsé i de Rodoreda. Ens aturarem a llocs molt especials, com el Pont de Mühlberg, la bateria antiaèria, el mirador de Sant Joan o indrets on anys enrere s’aixecaven barraques. [+ informació]

Barcelona des del Turó de la Rovira

La inscripció és gratuïta, però cal inscripció prèvidel 29 de març al 19 d’abril a:

Espai Jove Boca Nord:  info@bocanord.cat
Centre Cívic Carmel: cccarmel@qsl.cat
Centre Cívic Guinardó:  informacio@ccguinardo.cat
Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda: b.barcelona.mr@diba.cat
Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: b.barcelona.jma@diba.cat
Casal de barri Pirineu:  casalbarripirineu@canbaro.net


ORGANITZEN:

Espai Jove Boca Nord, Centre Cívic Carmel, Centre Cívic Guinardó, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Casal de barri Pirineu.

COL·LABOREN:

Cia Mònica Lucchetti (interpretació), Grup Por Cajones del C.C. Carmel, Taller de ball C.C. Carmel, Laura Conesa (violoncel·lista), Psicoproject en moviment (Dansa), Victoria Baró (vocalista), Cia. La Gralla (ballarins amb xanques)

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.