Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Comença la 2a fase del concurs FemRimes FemGraff

22 març 2016 Sense Comentaris

Avui ha començat la 2a fase del concurs de micropoesia FemRimes FemGraff. El passat 22 de febrer es van fer públics els 12 poemes que el jurat va seleccionar d’entre més de 150 originals perquè un grup de 12 artistes murals els interpretessin i traslladessin a diversos murs i parets de barris d’Horta-Guinardó. La primera d’aquestes parets ha estat precisament una de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, coorganitzadora del concurs amb l’Espai Jove Boca Nord i el Districte d’Horta-Guinardó.

El poema és de Clara Comas, i l’artista encarregada d’interpretar-lo i traslladar-lo a la paret és Coqué Azcona:

Si és cert que som caduques,
per què no ens despulla la tardor?
I ens deixa nues,
perennes.

Aquí podeu veure alguns treballs de Coqué Azcona, que estarà uns dies treballant en el projecte. Si veoleu anar seguint la seva feina i la dels altres artistes participants, visiteu La poesia pren la ciutat, el nostre Facebook de poesia.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.