Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, Escriptura creativa, General, Novetat

Diada de Sant Jordi a l’Ateneu

16 abril 2016 Sense Comentaris

Com cada any, l’Ateneu Barcelonès i l’Escola d’Escriptura celebrem la Diada de Sant Jordi, la festa per excel·lència de totes aquelles persones que estimem el llibre i la literatura, amb diverses activitats.

D’11 A 20h. Jornada de portes obertes al Palau de Savassona, seu de l’Ateneu Barcelonès. Podreu visitar els diversos espais de l’entitat: la biblioteca, el jardí, les sales de conversa i participar en les activitats programades.

D’12 a 13.30h, jardí. Lectura pública de les obres finalistes del XLV Premi Crexells: Qui vulgui participar pot fer-ho apuntant-se. Heu de trucar a administració: 93 343 61 21

De 19 a 20h. Concert de Sant Jordi. El jardí de les evocacions. Un homenatge als aniversaris Llull, Shakespeare i Granados. Un passeig enmig dels sons i de les palmeres. Per Jove Orquestra Barcino. Sota la direcció de: Ximo Tarín.

Conscurs Instagram. Només cal que publiquis la teva foto Instagram amb l’etiqueta #SantJordiAB. Hi ha diversos premis. Més informació.

Parada de llibres. Escola d’Escriptura. Venda de llibres publicats per l’alumnat i el professorat de l’Escola, a la parada de les Rambles.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.