Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

1 març 2016 Sense Comentaris

Comencem aquest mes de març amb llibres nous: les darreres novetats bibliogràfiques que trobareu a la secció de poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda.

Aquest cop hi veureu, entre altres, dos clàssics del segle passat: Irlanda indómita (Ed. de 1984, 2015), que recull cent-ciquanta poemes de W. B. Yeats traduïts per Josep M. Jaumà; i Plemargen: poesía 1940-1948, d’André Breton, en edició bilingüe de Xoan Abelaira (Galaxia Gutenberg, 2016).

Hi trobareu també dos llibres de col·laboradors molt estrets de la biblioteca: Eduard Sanahuja i Jordi Virallonga. El primer ha publicat l’antologia Sang Barata (AdiA, 2015); el segon, Incluso la muerte tarda (Visor, 2015), amb què va guanyar el XLVII Premio Internacional de Poesía Hermanos Argensola.

Volem fer especial esment dels llibres publicats per l’editorial Kriller71: poemaris i antologies de Ben Lerner, Simone Cattaneo, Carlito Azevedo i Gonzalo M. Tavares. El proper 10 de març tindrem aquí al seu editor, Aníbal Cristobo, per parlar-nos del passat, present i futur de Kriller71.

Finalment, si també us interessa la vida dels poetes, no us perdeu la Correspondència entre J. V. Foix i Albert Manent, o la biografia de Rainer Maria Rilke que ha publicat recentment Mauricio Wiesenthal.

 …

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.