Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

Mirna Vilasís canta Montserrat Abelló a la Biblioteca Mercè Rodoreda

9 febrer 2016 Sense Comentaris

El proper dijous tenim una cita amb Mirna Vilasís i la poesia de Montserrat Abelló a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Vilasís ens presentarà Espero meravelles, un espectacle musical basat en tretze poemes de l’autora, que va col·laborar en aquest projecte fins poc abans de la seva mort. Els poemes han estat musicats per Xavi Múrcia, que els ha traslladat a les cristal·lines aigües del folk, el jazz i la cançó d’autor.

Es tracta d’un homenatge a un dels grans noms de la cultura de casa nostra i la reafirmació de la transcendència i la transversalitat de l’obra de Montserrat Abelló. S’ha publicat en forma de disc, que ben aviat trobareu a la biblioteca.

A més a més, podreu aprofitar la visita per veure l’exposició “Montserrat Abelló: visc i torno a reviure“, que l’Institució de les Lletres Catalanes ha cedit a la biblioteca fins al 22 de febrer.

Amb aquesta activitat encetem la quarta edició del cicle Entre Versos a Horta-Guinardó.

Us esperem dijous a les 19h. Entrada lliure i gratuïta

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.