Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

31 desembre 2015 Sense Comentaris

Acabem l’any proposant-vos lectures pel nou que comença: Agustín Fernández Mallo, Rodolfo Häsler, Alberto Manzano, Montserrat Abelló, Carles Dachs, Miquel de Palol… són alguns dels noms que trobareu entre les noves adquisicions de poesia de la biblioteca.

Aquest cop us recomanem molt especialment El hueco del a mano, un llibre amb fotografies de Seamus Murphy i poemes de P. J. Harvey publicat per Sexto Piso. També hi trobareu quatre poemaris premiats: Finlàndia, de Laia Carbonell, que va guanyar el darrer Premi Amadeu Oller; Hidratante Olivia, de Diago Álvarez, guanyador del Premio Poesía HIperión;  A dalt més alt, de Carles Dachs, que va rebre el XVII Premi de Poesia Maria Mercè Marçal; i Dos cors per una bèstia, de Miquel de Palol, guanyador dels Jocs Florals de Barcelona 2015.

Feliç 2016 i bona lectura.

 …

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.