Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

Darrera recomanació de l’any… El brigadista

26 desembre 2015 Sense Comentaris

El brigadista

de Jordi Cantavella

Barcelona : Rosa dels Vents, 2015. Demaneu la reserva d’aquest document.

SINOPSI. Als anys 80 del passat segle en Raimond, un veterà negre nord americà de les Brigades Internacionals, comença a recordar les seves experiències a Espanya durant la Guerra Civil i confessa a la família, que es va enamorar a Catalunya d’una jove anomenada Anna. Els records comencen quan l’avi veterà coneix a Joan, un jove català que surt amb la seva neta Sarah.

© David Pérez González

De la ma d’un brigadista americà que va lluitar a la Guerra Civil espanyola, ens endinsem en una història emotiva que vol ser un merescut homenatge als milers d’homes i dones, vinguts d’arreu del món, que van lluitar i donar la seva vida a casa nostra defensant la llibertat de tots.

Jordi Cantavella és periodista i escriptor. Ha publicat tres novel·les: Novapàtria (2002), La tètrica història de la Roser (2004) i Pudor de cadàver (2006), i tres reculls de contes: El vals de la claveguera (2005), Paper higiènic (2006) i Vivències d’un barceloní emprenyat (2007).

Per a més informació, podeu visitar el seu blog: http://jordicantavella.blogspot.com.es

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.