Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió oberta del club de lectura de novel·la barcelonina amb Pau Vidal

9 novembre 2015 Sense Comentaris

El dimarts 10 de novembre tindrem una nova sessió del club de lectura de novel•la barcelonina a la Sala d’Actes de la Biblioteca a les 19 hores. Serà una sessió especial, ja que contarem amb la visita del escriptor Pau Vidal i per això serà una sessió oberta.
Pau Vidal és un filòleg, traductor i escriptor nascut a Barcelona l’any 1967. Va escriure la novel•la Homeless, amb el qual va guanyar el premi Documenta 2002. Posteriorment ha creat el personatge de Miquel Camiller, en homenatge a Andrea Camilleri, que és protagonista de dues novel•les: Aigua bruta, que va guanyar el premi de Literatura Científica el 2006, i Fronts oberts, que va rebre el premi Marià Vayreda de prosa narrativa. Altres llibres que ha escrit són:
Com a traductor, es dedica sobretot a traduir prosa narrativa de l’italià al català, destacant les seves traduccions d’Andrea Camilleri. Va guanyar el premi Jaume Vidal Alcover de traducció 2011-2012 per la traducció de l’obra I viceré de Federico di Roberto.
Finalment, cal destacar que ha editat diversos llibres d’enigmistica amb Marius Serra, es fa càrrec dels encreuats en l’edició catalana del diari El País i que ha estat responsable de les seccions de llengua de diversos mitjans de comunicació.
El llibre que comentarem és Homeless, que és un recull de 6 relats dedicats a un edifici desaparegut de Barcelona. Per saber-ne més us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de biblioteques de Barcelona.

Us esperem i com sempre, us desitgem bona lectura!

Pau Vidal

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.