Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Poesia digital? Feu una ullada a eBiblio

10 setembre 2015 Sense Comentaris

No, la poesia no és digital, ni tampoc de paper. Encara que alguns conservem l’Olivetti i preferim de llarg el paper, us recomanem fer una ullada als títols que ofereix la plataforma eBiblio, i que podeu llegir gratuïtament al vostre dispositiu electrònic si teniu carnet de biblioteques.

El projecte encara és nou i de ben segur que s’han d’incrementar els títols disponibles, però ara mateix ja podeu trobar-hi autors com Jordi Pàmias, Pere Gimferrer, Montserrat Rodés, Francesc Garriga, Joan Margarit, Martí i Pol, Perejaume, T. S. Eliot, Larkin, Vinyoli… i uns quants més.

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Trobareu informació detallada del seu funcionament a la pàgina web catalunya.ebiblio.es.

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.