Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Enric Sòria a l’Arxiu Audiovisual de Pensament, Paraula i Obra

11 agost 2015 Sense Comentaris

Posem a la vostra disposició cinc poemes que Enric Sòria (Oliva, 1958) va recitar a la biblioteca el 25 de novembre de 2010, en el marc de la 16a edició del cicle de poesia De Pensament, Paraula i Obra, acompanyat del president de l’Aula de Poesia, Jordi Virallonga.

Llicenciat en Història per la Universitat de València, Sòria ha publicat els poemaris Mirall de miratges (1982, premi Senyoriu d’Ausiàs March), Varia et memorabilia (1984, premi València de Literatura), Compàs d’espera (1993, premi Cavall Verd-Josep M. Llompart de poesia), L’instant etern (1999, premi Carles Riba), i Arqueologia (2012, premi Alfons el Magnànim). També ha publicat compilacions dels seus articles de premsa, ha escrit assaig i col.labora habitualment en diversos mitjans de comunicació.

Els poemes que trobareu a l’Arxiu són “Emblema”, “Ubi sunt”, “Singin’ the Blues”, “Mar matinal” i “Roma”.

Us deixem amb  “Emblema”, un dels poemes que va compartir amb nosaltres.

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.