Inici » Activitats, Destacat, Poesia

Club de lectura de poesia. Sor Juana Inés de la Cruz

2 novembre 2010 Sense Comentaris

Continuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. La propera trobada serà el dimarts 9 de novembre. (Recordeu que cal inscripció prèvia.) Es comentarà la lectura que s’ha realitzat sobre la “Poesía amorosa” del poetà castellà  Francisco de Quevedo, i us lliurarem el proper llibre del Club, “Antología poética” de Sor Juana Inés de la Cruz (Mèxic, 1651-169).

Sor Juana Inés de la Cruz és, en paraules d’Octavio Paz, “La última poestisa barroca. Con ella se cierra la gran poesía del barroco español, y al mismo tiempo es avance y profecía de la poesía moderna”

Sor Juana Inés de la Cruz. Fitxa de lectura

Esperem els vostres comentaris i aportacions sobre les lectures que us acompanyen aquests dies!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.