Inici » Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Juan Carlos Mestre a l’Arxiu de Pensament, Paraula i Obra

11 juny 2015 Sense Comentaris

Aquest mes incorporem a l’Arxiu De Pensament, Paraula i Obra  tres poemes d’un dels autors més especials que han passat per la biblioteca. Ens referim al poeta i artista visual  Juan Carlos Mestre (Villafranca del Bierzo, León, 1957), autor de llibres com Antífona del Otoño en el Valle del Bierzo (Premio Adonáis, 1985), La poesía ha caído en desgracia (Premio Jaime Gil de Biedma, 1992) o La casa roja (Premio Nacional de Poesía, 2009), per citar-ne només tres.

Els poemes que trobareu a l’Arxiu són “La tumba del Apóstol”, “Cavalo morto” (dedicat al poeta Ledo Ivo), i “Retrato de familia”, una tria dels que va recitar a la biblioteca el 14 d’abril de 2011, en el marc de la 17a edició del cicle organitzat per l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona.

Us deixem amb  “La tumba del Apóstol”, un dels poemes que va compartir amb nosaltres. A l’Arxiu en podreu trobar més:

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.