Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

26 maig 2015 Sense Comentaris

Osip Mandelshtam, Ramon Boixeda, Carles Camps Mundó, Allen Ginsberg, Joan Margarit, Benjamín Prado, Blanca Llum Vidal, Inger Christensen…

Aquest cop us recomanem molt especialment Lúcidos bordes de abismo: memoria personal de los Panero, de Luis Antonio de Villena, publicat per la Fundació José Manuel Lara el 2014. Podeu consultar aquí la ressenya de Ferran Bono que va aparèixer a El País.

Entre les novetats, també hi trobareu llibres d’autors que han passat recentment per la biblioteca, com és el cas de Ramon Boixeda i Jordi Vintró (la seva traducció de les Noves impressions d’Àfrica, de Raymond Roussel) i per la Setmana de Poesia de Barcelona.

Si voleu saber-ne més, consulteu la guia de novetats.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.