Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: Mentre el món explota, de Roderic Mestres

10 juliol 2015 Sense Comentaris

mentre-mon-explota-roderic-mestres-males-herbesMentre el món explota / Roderic Mestres.- Barcelona: Males Herbes, 2014.

Oblideu-vos dels protagonistes tocats i posats, i també oblideu-vos dels canalles, aquí no tenim ni una cosa ni l’altre, tenim un perdedor que ha fet del semenfotisme la seva filosofia de vida. Treballar el menys possible, beure el màxim, aguantar les ressaques i aconseguir que li visqui una planta de menta, aquestes són les seves fites i la resta li és igual. Sortir, beure, i si s’escau lligar, i si pot desenmascarar un farsant encara millor. Sí, és un inadaptat però en el moment en que tot salta pels aires resulta que és qui millor ho pot portar. Sí, hi ha el detall que sense una societat a la que anar a la contra la seva postura queda una mica sense sentit, però quan res t’importa és difícil que les coses t’afectin, fins i tot si es tracta de catàstrofes mundials. Una interessant proposta de Roderic Mestres de la mà de l’editorial Males Herbes.

“El centre és ple de rosses amb minivestits de PVC. Parlen idiomes salivosos. Esperen ansioses el moment de demanar una sangria. Quan tornin a casa diran que Barcelona és una festa, però no s’hauran follat ni un barceloní. Els guiris s’ho fan entre ells. Aquesta ciutat és un frau.”

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.