Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General

La biblioteca del Carmel recomana… Per Barcelona amb transport públic

29 octubre 2010 Sense Comentaris

Aquesta recomanació lectora no tracta sobre el món de les lletres catalanes ni grans autors barcelonins, simplement  és una proposta divertida  per compartir amb els vostres fills.

Aquest llibre conté múltiples propostes de rutes per a conèixer la ciutat de Barcelona amb transport públic.

És ben segur que viatjar per Barcelona amb varietat de transports públics ens permet veure la nostra ciutat amb ulls diferents. Ens ofereix rutes amb tot tipus de transports, des dels més clàssics  ( metro, tram, bus, bicicleta) fins els més curiosos   ( Tramvia Blau, les Golondrinas, el Funicular del Tibidabo, el Telefèric de Montjuïc o les calesses , trenet de vapor, helicòpter )

Cada medi de transport es troba en el seu context, inclou una descripció amb una breu introducció històrica.  Sabíeu per exemple que la xarxa de metro de Barcelona juntament amb la de Londres és la més antiga del món, totes dues daten del 1863,  o qui era per exemple Jose María  de Urquinaona y Bidot?

A més d’itineraris , el llibre proposa tests de coneixement, passatemps i espais per a notes… així el viatge se us farà més amè.

CABEZA, Anna. Transport públic. Barcelona: Ajuntament de Barcelona : La Galera, 2009. (Rutes per Barcelona). 59 pàgines. ISBN 9788424631871.

A quines biblioteques puc trobar aquest llibre?

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.