Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Monogràfics, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca de l’Ateneu recomana… XLIV Premi Crexells

25 abril 2015 Sense Comentaris

El Premi Crexells de novel·la és el premi de novel·la més antic de Catalunya.

Vinculat des dels seus inicis a l’Ateneu Barcelonès i des de fa tres anys amb la col·laboració de Biblioteques Públiques de Catalunya i Biblioteques de Barcelona, del 15 de maig al 15 de juny podeu votar per escollir quina serà la novel·la guanyadora.

Les obres finalistes d’enguany són:

Dilluns 25 de maig, a les 19h a la sala Pompeu Fabra de l’Ateneu Barcelonès tindrà lloc una trobada informal on l’escriptor Àngel Burgàs donarà pistes per a la lectura, la interpretació i el gaudi de les obres finalistes.

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.