Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats barcelonines Sant Jordi 2015

24 abril 2015 Sense Comentaris

mosaic sant jordi 2015
Esperem que hagueu gaudit d’un bon Sant Jordi!

A la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé hem aprofitat la diada per a donar el tret de sortida a un munt de novetats de novel·la barcelonina, que com sempre trobareu llistades a la guia de lectura.

Aquest mes hem pogut oferir-vos més de trenta títols, des de les últimes novel·les  juvenils de la Care Santos, fins a la darrera entrega d’en Tiburón, l’últim gànster de Barcelonapassant per novel·les històriques, trames policíaques a Montserrat, alguna distopia futurista o senzillament relats curts pels carrers de la ciutat.

També hem inclòs algun estudi literari, al voltant de les figures de Salvador Espriu i de Vázquez Montalbán. I sobretot volem destacar la nova biografia d’en Juan Marsé Mientras llega la felicidad, a càrrec d’en Josep Maria Cuenca Flores, que justament va ser entrevistat a la biblioteca farà cosa d’un mes presentant l’obra i amb les seves paraules ens acomiadem “Llegint al Marsé, tots som del Carmel

Bona lectura!

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.