Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, General, Novetat, Poesia

Editar poesia. La col·lecció Alabatre

23 abril 2015 Sense Comentaris

El primer volum de la col·lecció Alabatre –Cartes de sotamà, de Jordi Vintró– es va publicar el 2006. Des d’aleshores, l’editorial LaBreu ha bastit un catàleg de gran qualitat on conviuen clàssics del segle XX amb noves veus de la poesia catalana. Noms com Paul Celan, T. S. Eliot, Francesc Garriga, Marc Romera o Blanca Llum Vidal fan d’aquesta col·lecció una de les propostes més interessants del panorama editorial català.

El proper dijous rebrem l’editor (i poeta) Marc Romera  i els poetes Jordi Vintró, Felip Costaglioli i Ramon Boixeda, que compartiran amb nosaltres la seva experiència.

Jordi Vintró (Barcelona, 1943) ha publicat a LaBreu la seva traducció de les Noves impressions d’Àfrica, de Raymond Roussel, amb què ha guanyat recentment el Premi Ciutat de Barcelona de traducció.

Felip Costaglioli (1964) ha publicat a LaBreu els poemaris Aire i sang a la butxaca, i Aprendre.

Ramon Boixeda (Vic, 1981) va guanyar el XXXVII Premi de Poesia Josep Maria López-Picó amb el seu primer llibre, La pell fina (Viena, 2013). Acaba de publicar a LaBreu el poemari El sedàs.

Us esperem!!

Data: Dijous 30 d’abril, 19h
Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.