Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

21 abril 2015 Sense Comentaris

Charles Simic, Quim Curbet, Àngels Gregori, Jesús Lizano, Marc Rovira, Màrius Sampere, Manuel Vilas, Paul Celan… Aquest mes teniu un munt de motius per apropar-vos al a biblioteca i fer una ullada a les darreres novetats del fons de poesia.

Aquest cop us recomanem molt especialment Allò que va alarmar Paul Celan, d’Yves Bonnefoy, publicat per Labreu edicions, i Els vapors que maten (Galerada, 2014), els poemari amb què Carles Morell va guanyar el darrer Premi Amadeu Oller de Poesia.

Consulteu la resta de títols que inclou la guia de novetats.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.