Inici » Activitats, Ateneu Barcelonès, Destacat, Monogràfics, Novetat

Sant Jordi a l’Ateneu

18 abril 2015 Sense Comentaris

Com cada any, l’Ateneu Barcelonès i l’Escola d’Escriptura celebrem la Diada de Sant Jordi, la festa per excel·lència de totes aquelles persones que estimem el llibre i la literatura, amb diverses activitats.

D’11 A 20h. Jornada de portes obertes al Palau de Savassona, seu de l’Ateneu Barcelonès. Podreu visitar els diversos espais de l’entitat: la biblioteca, el jardí, les sales de conversa i participar en les activitats programades.

D’12 a 14h, jardí. Lectura pública de les dues obres finalistes del XLIV Premi Crexells: La cinquena planta, de Manuel Baixauli, i Mars del Carib, de Sergi Pons. Qui vulgui participar pot fer-ho apuntant-se. Heu de trucar a administració: 93 343 61 21

De 19 a 20h. MusiCircus. Actuacions musicals espontànies ompliran diferents espais de l’entitat i culminaran a l’entrada de carruatges amb un homenatge a John Cage. Amb la col·laboració de la Jove Orquestra Barcino (JOB),Barcelona Clarinet Players i Sitruuna Grup vocal.

Conscurs Instagram. Només cal que publiquis la teva foto Instagram amb l’etiqueta #SantJordiAB. Hi ha diversos premis.

Parada de llibres. Escola d’Escriptura. Venda de llibres publicats per l’alumnat i el professorat de l’Escola, a la parada de les Rambles.

 

 

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.