Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats Espai Barcelona Primavera 2015

30 març 2015 Sense Comentaris

novetats primavera ebcn 15Feliç primavera!

Nou mes, nova estació i nova guia de lectura.

Us oferim les últimes novetats de temàtica barcelonina que ens han arribat a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.

Aquest cop hi trobareu molta obra amb visió històrica: de la ciutat en general, d’alguns dels carrers en particular, recuperació d’itineraris de fa dos segles, Barcelona a la postguerra, història d’edificis i espais emblemàtics com la Catedral o el Mercat de les Flors, fins i tot la història de L’Esquella de la Torratxa, un dels setmanaris satírics, republicans i anticlericals més  importants del passat segle (1879-1939).

També tenim de novetat Milagro en Barcelona: emigrantes hoy, porque emigrante soy amb textos de Javier Pérez Andújar i fotografies de Joan Guerrero, repassant les formes de vida de la perifèria de Barcelona i l’evolució dels moviments migratoris.

No trigarem gaire a presentar-vos la següent remesa de novetats, fins aleshores bona lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.