Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Alice in Wonderslam: gran slam Barcelona

19 març 2015 Sense Comentaris

El proper divendres 20 de març se celebra al CCCB la segona edició del Gran Slam Barcelona, una competició de poesia oral amb vocació internacional que portarà de nou a la nostra ciutat els millors exponents mundials del Poetry Slam. Enguany la competició ret homenatge a Alícia, que  descobreix al País de les Meravelles “el poder del llenguatge i la seva capacitat per subvertir la realitat”.

Per posar-hi el nostre granet de sorra i anar obrint boca, hem cercat enregistraments dels participants: Bohdan Piasecki, Nilson Muniz, Isa García, Michael James Parker, Salva Soler, Diego Mattarucco, Kristoph Horvath, Seis en raya, Set sentits, Payaso Manchego, Dive Dibosso i Jee Kast.

Dive Dibosso

Isa García

Kristoph Horvath

Jee Kast

Diego Mattarucco 

Nilson Muniz 

Michael James Parker

Payaso Manchego 

Bohdan Piasecki

Seis en raya

Salva Soler (membre de “Set sentits”)

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.