Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Vinyoli i Palol a l’època feliç

10 març 2015 Sense Comentaris

Miquel de PalolEl proper dijous recordarem Joan Vinyoli de la mà de l’escriptor i arquitecte Miquel de Palol. Els poetes Miquel de Palol i Joan Vinyoli es van conèixer el 1975, quan un comptava seixanta-un anys i l’altre, vint-i-dos. Vinyoli experimentà la possibilitat d’elevar a la vida quotidiana els somnis i desitjos concebuts en el temps de la repressió. Al seu torn, Palol i la seva generació van tenir l’oportunitat de trobar en Vinyoli un mestratge poètic. Era un temps que Palol anomena, potser amb ironia,  l’ “època feliç” (Dos poetes: impressions d’Espriu i VinyoliColumna, 2006).

En l’acció literària que is oferim, Miquel de Palol contrueix el relat d’aquesta coneixença vital i poètica, fent una lectura rapsòdica dels poemes més emblemàtics de Vinyoli, i revelant-nos les claus simbòliques i persones que contenen, en una acció evocadora que es completa amb música i imatges de l’època.

 

Lloc: Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Sala d’actes

Data: 12 de març, 19h

Aquesta activitat s’ofereix dins del cicle Entre versos

Direcció: Teresa Vilardell

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.