Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: Barcelona TM

22 maig 2015 Sense Comentaris

barcelonatm_coverBarcelona TM: la ciudad condal vista por 33 autores.- Barcelona: Norma, 2011.

De nou una obra coral sobre Barcelona en forma de còmic. En aquest cas però la ciutat que es fa servir d’escenari és completament actual. Barcelona ha esdevingut ja una marca (com indica el TM) del títol, tenim la inmigració tant europea com extracomunitaria, els carteristes de les rambles, històries més de génere negre, d’altres completament fantàstiques, propostes divertides, costumistes, de ciència-ficció o directament extravagants i esbojarrades, aprofitant tots els recursos que ofereix el còmic i recordant-nos que sempre ha estat un medi afí a la innovació i l’experimentació. A més a més de comptar amb un pròleg de Màrius Serra, entre els autors trobem a Raule, Marcos Prior, Claudio Stassi, Jordi Pastor, Corominas… una alineació de luxe per presentar Barcelona a l’univers del còmic, o per recordar-la, ja que mai ha deixat de ser un escenari, com ens hem encarregat de recordar amb aquesta secció.

 

 

barcelonatm_02

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.