Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

5 març 2015 Sense Comentaris

Walt Whitman, Jaume Bosquet, Rafael Caria, Boris Vian, Iannis Ritsos, Josep M. Sala-Valldaura, Friedrich Hölderlin… Teniu un munt de motius per apropar-vos al a biblioteca i fer una ullada a les darreres novetats del fons de poesia.

Aquest mes us recomanem molt especialment la Poesia completa de Rafael Caria (L’Alguer, 1941-2008). Filòleg, activista i poeta, Caria fou una de les figures cabdals de les lletres alguereses dels darrers decennis del segle passat. August Bover n’ha fet la introducció, i el volum ve acompanyat d’un CD amb vint-i-tres cançons, musicades per Matilde Salvador i Manuel Garcia Morante, i interpretades per la soprano Eulàlia Ara.

Consulteu la resta de títols que inclou la guia de novetats.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.