Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: El sueño de México, de Ramón de España i Bartolomé Seguí

20 abril 2015 Sense Comentaris

sueñomexicoportEl sueño de México / Ramón de España; Bartolomé Seguí.- Alicante: Edicions de Ponent, 2004.

Carlos és un publicista que intenta superar la ruptura amb la seva dona a còpia de whiskies dobles a Boadas, això no funciona, ni presentar-se borratxo a les reunions de feina és una bona idea. Però arriba Oscar, un amic que s’ha passat temps fora de Barcelona, a la marina mercant, un ambient on, segons les seve propies paraules “por lo menos en ese ambiente nadie tomaba caballo”. Records, nostalgia, passat, ferides per tancar, Barcelona, Menorca, persecucions, tensions, desconnectar, tornar a connectar-se… Tot això amb un guió sòlid i ben construït i un dibuix que troba el punt just entre un punt naïf i underground, que casa perfectament amb la història i la porta a un ritme trepidant.

sueñomexicoint

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.