Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a…. Agota Kristof

9 març 2015 Sense Comentaris

El proper dimarts 10 de març el llibre que comentarem al Club de lectura de novel·la barcelonina serà la Trilogia de Claus i Lucas d’ Agota Kristof. Aquest llibre engloba 3 novel·les concebudes inicialment com a novel·les independents: El gran quadern,La prova i La tercera mentira. L’argument gira entorn a la vida de dos germans bessons, que primer hauran de fer front a la seva malvada avia per poder sobreviure i després a la seva separació causada per la guerra.

Per saber-ne més us oferim la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!clauslucas

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.