Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina, Novetat

Ruta literària: La clau Gaudí

14 febrer 2015 Sense Comentaris

La clau Gaudí

d’Esteban Martín i Andreu Carranza.

Barcelona : Rosa dels vents, 2007.  Demaneu la reserva d’aquest document.

Ruta basada en la novel·la La Clau Gaudí, d’Andreu Carranza i Esteban Martín, llibre d’intriga, misteri, art i història que es capbussa en els misteris del Modernisme i del geni l’arquitecte Antoni Gaudí.

SINOPSI.  La novel·la  ens parla de la Barcelona de principis de segle XX. Una ciutat que creix i on el modernisme exerceix una atracció irresistible. Lògies i societats secretes converteixen Barcelona en la capital de l’esoterisme, l’arquitecte Antoni Gaudí.

És “una història interessant, inscrita en la moda dels best-sellers de misteri amb reminiscències històriques, de la cultura popular i tradicional, de les religions, amb personatges conegut Com podria ser El codi Da Vinci, amb la qual comparteix unes quantes similituds més enllà del gènere. També hi comparteix el tema -sempre suculent- de les societats secretes. I en aquest cas en ser una novel·la feta per catalans ens la situa a Barcelona, amb tota l’obra de Gaudí com a escenari, i jugant amb la simbologia que l’arquitecte posava als edificis que dissenyava. Realment és un llibre que fa venir ganes de passejar per Barcelona contemplant els edificis gaudinians, i visitar la Sagrada Família, que és un dels punts principals de l’obra”. (Francesc Gelabert)

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.