Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats Espai Barcelona Hivern 2015

6 febrer 2015 Sense Comentaris

mosaic EBCN hivern 2015
I de nou novetats a l’Espai Barcelona de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.

Aquest mes de gener tenim una mica de protagonisme cinematogràfic: diverses novetats al voltant de la relació entre ciutats i cinema, Barcelona com a plató o el llibre oficial de la saga [REC] amb material inèdit i tota la informació sobre els rodatges de les pel·lícules al bell mig de l’Eixample.

Continuem encara rebent i oferint-vos documents referents als fets de 1714, així com rutes i itineraris que ens descobreixen els racons de la Barcelona més literària, o els jardins més secrets de la ciutat.

També us presentem l’històric Barcelona, ciutat de fàbriques: gelats, joguines, perfums… els productes quotidians que recupera part de la memòria industrial de la gran ciutat fabril que va ser Barcelona entre els segles XVIII i XX.

I en la línia de seguir recuperant la memòria, aquest mes tornem a comptar amb una novetat candeliana Candel i Barcelona: la ciutat dels altres catalans 1958-1964, i amb un assaig en profunditat del conegut cas de la Vampira del Raval, que analitza la llegenda al voltant de l’Enriqueta Martí i com aquesta oculta realment una trista realitat: la realitat d’una cultura patriarcal i capitalista que promovia el maltractament i l’explotació laboral i sexual de nens i dones.

Encara en podríem comentar més… fotografies d’en Joan Colom, moviments socials urbans i actuals… els trobareu tots a la guia de lectura i a la biblioteca amb millors vistes de la ciutat, us hi esperem!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.