Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

5 febrer 2015 Sense Comentaris

Bertolt Brecht, Miquel Bauçà, Charles Simic, Montserrat Rodés, Manuel Forcano, Aleksander Puixkin… Teniu un munt de raons per apropar-vos al a biblioteca i fer una ullada a les darreres novetats del fons de poesia.

Aquest mes us recomanem molt especialment Ciència exacta de Manuel Forcano, darrer guanyador del Premi Miquel de Palol, i l’antologia de poesia txeca contemporània -a càrrec de Radim Kopác- que ha publicat Pre-Textos a la col·lecció “La cruz del sur”.

Consulteu la resta de títols que inclou la guia de novetats.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.