Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Poetes a les trinxeres, amb Ben Clark

3 febrer 2015 Sense Comentaris

El juny passat us proposàvem un seguit de lectures sobre poesia i la Primera Guerra Mundial, i hi havia un llibre que no sols destacava entre els altres, sinó que ens va ser molt útil per preparar la guia.

El llibre en qüestió és Tengo una cita con la muerte: poetas muertos en la Gran Guerra, publicat per Linteo el 2010. La selecció, la traducció i el pròleg són responsabilitat de Borja Aguiló i Ben Clark.

Doncs bé, aquest dijous tindrem amb nosaltres al poeta i traductor Ben Clark per parlar-nos precisament de l’experiència i l’obra dels poetes a la Primera Guerra Mundial: Guillaume Apollinaire, George Trakl, Wilfred Owen, Rupert Brooke, Sigfried Sassoon…  Molts van anar al font, i no pocs hi van perdre la vida o la salut mental, en una experiència que els canviaria la manera de veure el món o els callaria per sempre.

Us esperem el dia 5 de febrer, a les 19h, a la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda.

No ens falleu!

L’acte forma part dels cicles “Entre Versos”  i  “1914. El món en guerra”. Aquí trobareu la guia de lectura.

Per acabar, compartim amb vosaltres un vídeo sobre el tema que va publicar la British Library:

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.