Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: Miguel, 15 años en la calle: Barcelona sin mi, de Miguel Fuster

23 febrer 2015 Sense Comentaris

MIGUEL3cover Miguel, 15 años en la calle: Barcelona sin mi / Miguel Fuster.- Barcelona: Editores de Tebeos, 2012.

Viure al carrer és fumut, malauradament no és nou, de gent al carrer, també anomenats sense-sostre, n’hi ha hagut sempre. Les històries són sempre històries d’un fracàs, o més d’un, encadenats, que fan que una persona de dur una vida “normal” acabi al carrer, literalment. I el més esfereïdor és que tothom pot caure, tothom pot acabar així. I l’exemple el tenim en aquest còmic, Miguel Fuster era un dibuixant, un dibuixant d’èxit, si heu llegit còmics com Los profesionales l’haureu “vist”, era un dels dibuixants que als anys 60 i 70 venien el seu treball per Europa via agències. Però un estil de vida poc saludable, l’alcohol i les circumstàncies de la vida el van dur a l’abisme, 15 anys!

MIGUEL02

 

 

 

I a més a més d’aconseguir sortir-ne ens ho explica, sense paternalismes ni moral. Ens explica com va ser la seva vida al carrer, ni més ni menys, una vida com la de tants altres que mai van creure que els hi pogués passar a ells.

 

Miguel Fuster a l'actualitat

Miguel Fuster a l’actualitat

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.