Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Nit de foc

30 gener 2015 Sense Comentaris

Nit de foc/Alfred Picó. Barcelona: Base, 2013

Alfred Picó és un periodista, escriptor i professor de comunicació nascut a Barcelona l’ any 1960. Es llicencià a Ciències de la Informació per la Universitat de Barcelona. S’ha especialitzat en periodisme cultural i ha treballat en diversos mitjans de comunicació. Nit de foc és la seva quarta novel·la després de: Blai Grana, Si, si, si. Hem guanyat a París i Casats contra solters.
Barcelona, anys 80. Jaume Fuster és un periodista radiofònic que no està d’ acord amb la línia de la radio on treballa, que no vol informar d’ uns atemptats que fa un enigmàtic grup anomenat Cossos Guerrillers Internacionals. Ha quedat per passar la nit de Sant Joan amb una amiga seva, Natàlia, que organitza una festa, però els seus plans canvien quan el seu cap, Ricard, l’envia a l’aeroport del Prat per cobrir l’arribada del ministre de transport, que ha tancat uns negocis a la India.
Els escenaris de la novel•la són principalment Ciutat Vella, Eixample, Sants i l’aeroport del Prat.
En definitiva, es tracta d’una novel·la negra amb molt sentit del humor, que fa un homenatge a l’ escriptor Jaume Fuster.

 

nit de foc

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.