Inici » Activitats, Arxiu Audiovisual, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Lluís Roda a l’Arxiu Audiovisual De Pensament, Paraula i Obra

22 gener 2015 Sense Comentaris

Seguim amb la tasca de posar a la vostra disposició alguns dels millors moments que va oferir-nos el cicle De Pensament, Paraula i Obra. Aquest mes rescatem la visita que ens va fer el poeta valencià Lluís Roda el 24 de març de 2011, en el marc de la 17a edició del cicle organitzat per l’Aula de Poesia de Barcelona i el Districte d’Horta-Guinardó. L’acompanyava Clara Comas, vocal de l’Aula de Poesia.

Lluís Roda (València,1961) és autor de poesia, novel·la, assaig i crítica literària. Ha rebut premis destacats, com el Premi Vicent Andrés Estellés de poesia per Sobre l’hamada, el 1989; el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians per Buirac d’amorel 1998; o els Jocs Florals de Barcelona amb el poemari, Nadir, el 2010.

Ha publicat també els poemaris El subratllat és meu (1987), La fi de l’hemicicle (1988) i Elogi de la llibertat (2001).

Us deixem amb un fragment de  “Un poemari és com el taló d’una sabata”, un dels poemes que va compartir amb nosaltres. A l’Arxiu en podreu trobar més:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.