Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats barcelonines Nadal 2014

19 gener 2015 Sense Comentaris

mosaicb5341fcd110713a048945a31c3fcef4fad848468 (1)

Ja tenim aquí el 2015, les festes ja han arribat i ja han passat i a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé encara tenim disponibles algunes de les novel·les barcelonines que vam treure de novetat just per Nadal.

Són més de vint títols per triar. Entre ells hi trobareu l’última novetat de la Maria Barbal, En la pell de l’altre, o La Barcelona de ayer: estampas y crónicas (1919-1933) d’en Gaziel, un recull dels articles que va publicar a La Vanguardia al voltant de Barcelona i de la metamorfosi que va patir la ciutat a principis de segle.

També tenim Diez veces siete: una chica de barrio nunca se rinde de la Maruja Torres, biogràfica, lúcida i guerrera com sempre, repassant el milloret dels seus intensos 70 anys. O si sou més de contes i relats El dia de l’incident de l’Isidre Grau, Tots els contes d’en Miquel Llor, o Les parelles dels altres d’en Gonzalo Torné, un dels autors que més va agradar al nostre Club de Lectura de Novel·la barcelonina.

Farem menció també d’un text de teatre inspirat en l’obra d’en Francesc CandelEls altres Candels: un text escrit a partir de l’obra de Paco Candel, d’en Manuel Veiga. I per últim, destaquem també la novel·la Cuando canto la boca me sabe a sangre d’en Javier López González, una obra de ficció però amb rerefons històric i disgregacions filosòfiques, que ens mostra la gènesi i evolució del flamenc a Catalunya, però que alhora és un compendi de saviesa vital, experiència i cultura compartides a la barra d’una taverna amb tablao i guitarra.

Com fem d’habitual, us deixem aquí la guia completa amb totes les novetats consultables, molt bona lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.