Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Homenatge a Miguel Hernández

28 octubre 2010 Sense Comentaris

Dimecres 3 de novembre a les 19 hores. A la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Camèlies, 76-80. Activitat gratuïta.

Amb motiu del centenari del naixement del poeta Miguel Hernández, us convidem a l’activitat Homenatge a Miguel Hernández. Un acte que anirà a càrrec de Luis Izquierdo, poeta i catedràtic de literatura espanyola de la Universitat de Barcelona; i una representació posterior de Lauta Teatre.

Us recordem que encara podeu apropar-vos a la biblioteca a veure  la exposició “Versos empresonats” fins el 15 de novembre. Gràcies als llibres que us podeu endur en préstec, descobrireu tota una sèrie de poetes que han estat empresonats per diversos motius com són: Oscar Wilde, Paul Verlaine, Miklós Radnóti, Osip Mandesltam, Pere Quart, Marcos Ana, Hoang Cam, Anna Akhamàtova, Yannis Ritsos, Raúl Rivero, Wole Soyinka, Talisma Nasrim,David González i una llarga llista de poetes anònims o inèdits.

També trobareu una secció dedicada a Miguel Hernández, amb obres seves, una guia de lectura , i un dossier de premsa, entre d’altres.

Aquí podeu consultar la guia de lectura de Miguel Hernández.

Aquí trobareu un enllaç a la página d’El Cultural amb un especial sobre el centenari de Miguel Hernández.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.