Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Poesia amb nens

16 desembre 2014 Sense Comentaris

Us presentem una nova guia temàtica del fons especial de poesia, que aquest cop ha comptat amb la col·laboració de la secció infantil de la biblioteca.

Es tracta de la guia “Poesia amb nens: propostes per jugar amb paraules“, que podeu trobar a la biblioteca i també al nostre espai a issuu.

La poesia és un bon recurs per a l’inici de la lectura i per al treball de la competència lectora: textos curts, rics en vocabulari, plens d’emocions i imatges increïbles. Llegir i escriure poesia ajuda a desenvolupar la imaginació i les habilitats comunicatives dels nens i nenes. Contribueix a la seva socialització, transmet valors i emocions, i facilita que siguin lectors en l’edat adulta.

I a més, és divertit.

A la guia hi trobareu llibres adreçats a pares, mares i mestres. Inclou també una tria de reculls i poemaris d’autors clàssics del gènere com ara Joana Raspall, Miquel Desclot, o Lola Casas. Més endavant tenim previst publicar una guia on aprofundirem en el fons de poesia per a nens.

Aquests dies trobareu una selecció dels llibres a la secció de poesia.

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.