Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Aquest dijous…. Ana María Moix

9 desembre 2014 Sense Comentaris

Aquest dijous, dintre del cicle Entre versos, tindrem amb nosaltres els poetes Jordi Virallonga i Carlos Zanón per recordar l’obra i la persona d’Ana María Moix, que ens va deixar el passat mes de febrer.

L’obra poètica d’Ana Maria Moix (Barcelona, 1947-2014) sovint no és tan coneguda com l’obra  novel·lística  o la seva tasca editorial. Autora de poemaris com  Baladas del dulce Jim, No Time for Flowers o Call me Stone,  Ana María Moix va ser l’única representant femenina a la coneguda antologia generacional Nueve novísimos poetas españoles de Josep Maria Castellet.

Els seus poemes els podeu trobar recollits en el volum A imagen y semejanza, publicat per Lumen el 1983. A Biblioteques de Barcelona també hi podeu trobar Baladas del dulce Jim, reeditat per Bartleby el 2010.

RECORDANT ANA MARÍA MOIX

Dijous 11 de desembre de 2014, 19 h. Sala d’actes

Jordi Virallonga és poeta i  catedràtic de Filologia Espanyola a la Universitat de Barcelona.

Carlos Zanón és poeta, novel·lista, guionista i crític literari.

..

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.