Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Noves adquisicions de poesia a la biblioteca

4 desembre 2014 Sense Comentaris

Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la secció de poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Com sempre, podeu fer una ullada des de casa a la guia de novetats, o apropar-vos a la biblioteca.

Aquest mes volem destacar dos títols. El primer d’ells és el llibre de dibuixos a ploma i tinta de Sylvia Plath, publicat per Nórdica libros. Els dibuixos vénen acompanyats de cartes i fragments de diari de l’autora, i la introducció és de la seva filla, Frieda Hugues.

Recentment s’han publicat diversos llibres de poesia romanesa. Mi patria A4, d’Ana Blandiana, és un dels que ha tingut més ressò. Publicat per Pre-Textos, la traducció és responsabilitat de Viorica Patea i d’Antonio Colinas.

A més a més, entre les novetats de desembre també hi trobareu llibres de Daniel Busquets, Marcel Riera, Jacint Sala, W. H. Auden, Juan Bonilla o Luis García Montero, entre altres.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.