Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Etapes, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina, Novetat

Yo fui Johnny Thunders: Etapa 0

12 desembre 2014 Sense Comentaris

Entrevista Carlos ZaCarlos Zanón és un poeta, novel·lista, articulista i crític literari nascut a Barcelona l’any 1966. És llicenciat en dret. Ha format part del grup musical Alicia Golpea i ha estat lletrista ocasional de Loquillo y los Trogloditas. Ha guanyat el premi Valencia de Poesia el 2004 amb el llibre “Algunas maneras de olvidar a Gengis Khan”, el premi Brigada 21 a la Millor Novel·la Negra el 2009 i el Premi València Negra a la Millor Novel·la de l’Any amb “No llames a casa” l’any 2012.
“Yo fui Johnny Thunders” és la seva quarta novel·la. El protagonista és Francis, que va tenir certa repercussió com a music, però va caure en excessos i, un cop frustrat el seu somni de Rock&Roll, decideix retornar al seu barri, el Guinardó, per tractar de refer la seva vida.
La ruta comença a la Rambla Guipúscoa, a continació anirem a l’Heron City, pujarem cap el Carrer Varsòvia, seguidament ens adreçarem a la Plaça Catalana i finalment, acabarem la ruta a la Plaça de la Font Castellana.

yo_fui_johnny_thunders_300x457

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.