Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Músics i poetes

18 novembre 2014 Sense Comentaris

La relació entre músics i poetes ha donat un seguit de discos memorables que han apropat la poesia a nous lectors, però aquestes adaptacions també tenen la capacitat de compartir noves lectures i descobrir-nos matisos de textos que havíem llegit temps enrere.

A la Biblioteca Mercè Rodoreda hem preparat una petita exposició amb una mostra de discos on músics i cantautors ens proposen la seva mirada sobre l’obra d’un poeta. Hi trobareu de molt coneguts, com ara Lluís Llach, Raimon o Amancio Prada, però potser també alguna sorpresa agradable, com Albert Pla, Morente, Jorcx o Pau Riba.

N’hem fet una guia, que podeu consultar aquí.

Aquest mes de novembre trobareu els discos a la secció de poesia de la biblioteca, però us recordem que els discos de poesia musicada estan a la secció de música. Els identificareu amb aquest pictograma:

 

 

 

Per acabar, us deixem amb un tast:

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.