Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats a l’Espai Barcelona

17 novembre 2014 Sense Comentaris

novetats tardor 2014 A l’Espai Barcelona de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé ja tenim nova tanda de novetats per a oferir-vos.

Com ha passat durant tot l’any, continuem rebent obres de vessant històric analitzant els fets de 1714 i l’assetjament de Barcelona. També estudis d’enfocament arquitectònic al voltant del modernisme, Sagrada Família i Hospital de Sant Pau. Monografies centrades en alguns barris barcelonins: Gràcia, la Mina, Barceloneta. Un parell de llibres de rutes per la ciutat, fins i tot un que se’ns presenta com un itinerari espiritual per Ciutat Vella.

També comptem amb una retrospectiva de l’obra de Colita, referent de la fotografia catalana contemporània, o amb el treball documental que ha fet la periodista Sílvia Espinosa recuperant la memòria de les primeres locutores de ràdio catalanes i amb el toc, aparentment frívol, que ens aporta la també periodista Peté Soler amb tot el que hem de saber sobre la moda a Barcelona [sic].

Per acabar, menció a un donatiu ben curiós que hem rebut, un llibre dels anys seixanta amb l’origen i la història de l’escut de la ciutat, si fem cas del títol “el veritable escut de la ciutat de Barcelona”. 

I com sempre, bona lectura!

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.