Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina, Novetat

Ruta Barcino II

22 novembre 2014 Sense Comentaris

L’AUTORA

Maria Carme Roca és historiadora i filòloga, barcelonina. Des de l’any 1997 es dedica professionalment a l’escriptura. D’ençà d’aleshores ha publicat cinquanta llibres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil, però també de novel·la històrica. Per la seva trajectòria ha rebut diversos premis com el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica per Intrigues de palau (2006), el Barcanova de literatura infantil i juvenil per Akanuu, l’arquer persa (2005) o el Lola Anglada de contes per a infants pel recull On s’amaga la por (2002). Va col·laborar a la desaparescuda revista educativa Escola Catalana.

La humanista i promotora cultural Mayte Duarte ens defineix l’autora: “Maria Carme Roca és una Scheherezade lletraferida i activista que ens mostra qui som, tot passejant-nos per la nostra història. Des de les planes dels seus llibres o entre les pedres que acaronen les seves novel·les, gaudirem de la seva sapiència i empatia, copsant  sens dubte, de la suma de moltes sinergies”.

Entrevista a l’autora: http://dragmaycelona.blogspot.com.es/2013/12/barcino-i-el-drac.html

Més informació: www.mcarmeroca.cat

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.